fredag 21 februari 2014

Pastasås med fläskfilé och kantareller

Enkel och jättegod pastasås med fläskfilé och kantareller. Går precis lika bra att ha champinjoner istället.

Ingredienser för 4 personer
6-7 hg fläskfilé
Salt
Vitpeppar
1 gul lök, hackad
100 g creme bonjourost, smak kantarell
2 dl creme fraiche
3 dl matlagningsgrädde
1 smulad köttbuljong
Valfri mängd kantareller

Parmesanost

Gör så här
Fräs upp löken.
Lägg över den i en gryta.
Putsa filén och skär den i cm tjocka skivor.
Bryn filén och krydda med salt och vitpeppar.
Lägg över dom i grytan tillsammans med de övriga ingredienserna.
Låt allt blanda sig väl.
Småputtra i ca 15 min, smaka ev. av med salt och vitpeppar.

Riv över parmesanost innan servering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för ditt besök och din kommentar : )

Related Posts with Thumbnails