måndag 9 maj 2011

Lax med lök i parmesansås

Jag hittade ett recept hos Åse som lät så gott, fisk + grädde + knorr fiskkrydda + parmesanost. Hur lyckad är inte den kombinationen? Självklart jättegott. Jag har ändrat lite grann på receptet.

Ingredienser för 2 personer
2 st laxfiléer
2 dl grädde
40-50 gr riven parmesanost
1 liten gul lök, skivad
1 tomat (den hoppade jag...)
Knorr Fiskkrydda

Gör så här
Sätt ugnen på 200 grader.
Lägg filéerna i en smörad ugnsfast form.
På med Knorr Fiskkrydda, snåla inte.
Lägg på den skivade löken och tomaten.
Strö över parmesanosten.
Slå över grädde.
Grädda mitt i ugnen ca 25 minuter.
Täck ev. över med ett bakplåtspapper.


Servera förslagsvis med pasta eller pressad potatis och grönsaker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för ditt besök och din kommentar : )

Related Posts with Thumbnails